HVA ER EN UTVIKLINGSSIRKEL INNENFOR MEDIUMSKAP?

Når du har gått og lært en del ting på kurs og ønsker å trene videre på det du har lært for å utvikle deg videre, så er en sirkel et fint sted å gå fast på.

En utviklingssirkel er et møte hvor mennesker samles jevnlig med det formål å utvikle sine åndelige talenter og evner.

En utviklingssirkel er en del av den praktiske utviklingen innen mediumskap. Det høres kanskje rart ut å ”trene” på å snakke med ånder. Men det er så. Nesten alle dyktige medium har trent mye i en utviklingssirkel over en tidligere periode. En utviklingssirkel hjelper nybegynnere å utvikle talentet sitt som medium. Det er mye hardt arbeid og trening som skal til for bli et godt medium.

Det finnes ulike nivåer av mediumskap og utviklingssirkel. Men aller først bør du lære å meditere, da dette kan hjelpe deg å stille ditt sinn, slik at du blir klar til å åpne opp og arbeide med åndeverden.

ÅPNING OG LUKKING FOR ÅNDEVERDEN

Spesielt i starten av utviklingen på et mediumskap kan man ha bruk for noe å støtte seg til. Spesielt det «å lukke ned»; avslutte kontakten til den åndelige verden, kan være vanskelig (fordi vi tiltrekkes; fordi det er så spennende).
Det fins mange teknikker på «åpning» og «lukking» for åndeverden. Det er også veldig individuelt hva folk liker.
Vi møter mange medium og ikke-medium som arbeider helt uten dette, så det er viktig å få sagt at vi ikke er av den overbevisning at det kun fungerer på en måte. Hver enkelt må velge sin måte.

Du skal som menneske huske på, at det er på jorden du er inkarnert og der du hører til. Du skal leve i nået – så hvis du føler deg distrahert og fjern så må du sentrere deg. Fokuser på det du gjør her og nå, og vær tilstede.

HVA BETYR DET AT EN UTVIKLINGSSIRKEL ER ÅPEN I MOTSETNING TIL LUKKET?

En åpen sirkel kan ta nye medlemmer til enhver tid. Du kan oppleve at ulike medlemmer ikke vil møte hver gang så energien og følelsen av gruppen kan variere fra uke til uke. En lukket sirkel er ikke åpen på en jevnlig basis for nye medlemmer. Men når åndeteamet anser det nødvendig kan ny stedfortreder bli brakt inn. En lukket sirkel er som regel knyttet til fysisk mediumskap, hvor personlighet og energibalanse i gruppa er viktig.

UTVIKLINGSSIRKEL OG KURSER I DRAMMEN

Kan du tenke deg å bli med våre kurs eller utviklingssirkler for ulike nivåer? Vi har avansert sirkel for de som har holdt på med perfeksjon i mange år. Vi har nybegynnersirkler for de som er «ferske» og akkurat forsøkt seg på et helgekurs eller to.

Avansert sirkelen er nå lukket, men var tidligere åpen for deg som hadde erfaring med å kommunisere med åndeverden, på den måten at du hadde gått flere kurs tidligere.

Nybegynner Sirkel for deg som ikke har holdt på så lenge, tar i mot nye deltagere, og er sånn sett åpen, og foregår i et positivt miljø med kjærlighet, omsorg og teamarbeid.

Kveldene inkluderer spesielle øvelser og guidede meditasjoner for å utvide din åndelige persepsjon. Vi vil praktisere meditasjon for å lære deg avspenning og utvidet tilstander av bevissthet.

Du vil motta instruksjoner og coaching som en hjelp til å praktisere dine åndelige sanser.

Dere vil utøve synskhet og medium ferdigheter på hverandre, og dere vil motta tilbakemeldinger av sirkel leder og hverandre.

Kveldene omfatter altså å linke seg på energier, meditasjon, åndekontakt og åndekommunikasjon i et trygt miljø.

Høres det interessant ut?

Kurs leder og mangeårig sirkelleder er være Adele Leyha.

Tider: 1 kveld/per annenhver uke kl. 18.30 – 21.30.

Sted: i Drammen og kan variere.

Pris: 2200 kr for 8 kvelder

PÅMELDING: SMS til 917 84 314.

Ta med: skrivesaker/ notatblokk/ en varm genser eller jakke da det noen ganger kan bli litt kaldt i rommet vi sitter i.