Vi er spiritualister som i flere år drømte om å starte opp et åndelig tilbud i Drammen…Vi ønsket å legge til rette for et sosialt samlingssted hvor man kan møtes jevnlig å få demonstrasjoner på både mediumskap og healing.

Vi har i alle år visst at Drammen er en veldig åndelig by, og at mange ikke kjenner til hverandre, og vi vet det er behov for å ha et åndelig møtested hvor det kan gis informasjon og opplysning om det å ha kontakt med åndeverden.

Etter hvert som årene går og det blir stadig flere flinke medium i Norge, ser vi behovet for at våre medium i Norge trenger steder å gjøre sine demonstrasjoner på at det er et liv etter døden. Det er bra for de medium som liker å kanalisere og gi noe til et publikum, og det er bra for publikum i salen, som kan bli kjent med ulike medium og måter åndeverden jobber på. Vi har også mange mange flinke healere i Norge, som vi ønsker at dere skal bli mere kjent med.

I 2010 begynte Adele Leyha å legge konkrete planer sammen med nære venner om å realisere oppstarten av et åndelig senter i Drammen. Dette ble til Mediumskap i Drammen, og vi var igang med våre første åndelige kvelder høsten 2011, først som et samarbeidsprosjekt med Norsk Spiritualist Forening i Oslo. Den første åndelige kvelden i Drammen ble avholdt 31. august 2011, og vi pleier å markere dette hvert år med en åndelig bursdagsfest i lag med åndeverden.

ANDRE SPIRITUELLE FORENINGER

Norsk Spiritualist Forening er en annen forening i Norge. Innholdet på de åndelige kveldene våre er noe likt. Mediumskap i Drammen anerkjenner alle spirituelle foreninger i Norge som jobber for å fremme det lyse gode i spiritualismen. Vi har likevel valgt å være en uavhengig og selvstendig forening, da vi driver forening etter prinsippet om «keep it small and simple». Det vil si liten administrasjon med godt samhold, god struktur og åpenhet, god planlegging og punktelighet, fleksibilitet og positiv sporty innstilling overfor det å hjelpe hverandre i lysarbeid for åndeverden. Vårt motto: «gode lysarbeidere i godt samhold sprer sine vinger og gir masser av håp, hjelp, styrke og fleksibilitet til å spre lyset videre utover vår moder jord».