Det er med glede vi inviterer til åndelig kveld igjen. Endelig er vi her etter en lang og regnfull sommer.

Med denne samlingen går vi inn i en ny åndelig bursdagsfeiring til foreningen Mediumskap i Drammen. Det har blitt noen samlinger i årenes løp. Og de liker å feire og markere i den åndelige verden, og så gjør vi.

Så gjør deg klar for åndelig kveld med litt ekstra hurra rop på sidelinja fra den åndelige verden. Det er på denne dato 12 år siden vi startet opp med åndelige kvelder i Mediumskap i Drammen.

Det er en fin ærverdig tolvåring som skal markeres på torsdag. Det betyr at vi igjen oppfordrer dere til å ta med brukte alternative ting i gave til foreningen. Vi lodder disse ut slik at alternative bøker eller spå kort får nye eiere og kommer til gjenbruk og nytte igjen. Du kan ta med eteriske duft oljer, stearin lys, røkelse, nye hjemmestrikka ting, englekort, engle figurer krystaller, alternative bøker, med mer.

Og selvsagt skal vi ha formidling av besøk og beskjeder ifra åndeverden denne kvelden.

Adele Leyha er medium og konfransier denne kvelden. Og så er det opp til publikum å ta med seg sine åndevenner og åndefamilie og komme på møte og feire litt åndelig kveld ilag med oss.

Velkommen til store & små. Det blir kaffe & te og noe attåt !

Entre’: 200kr per pers

Billett kjøpes i god tid før du kommer ved å vipse 200kr til 917 84 314. (Dess tidligere du kjøper billett jo desto bedre!) (Nb! Skriv navnet på den som skal ha billetten!)

Om du ikke har vips kan du sende en sms til 917 84 314 og skrive at du kommer og at du tenker å betale kontant.

På denne måten vet vi hvor mange som kommer og hvor mye stoler som skal bæres ut i salen. Velkommen – Velkommen! Gleder oss til å se dere.

Adresse: Stasjonsgata 4 på Gulskogen i Drammen.

Tid: kl 1900-2100.


Kommer du med bil? Parkering: det er betalingsparkering rett bak busstoppet ved siden av rundkjøringen.

Kommer du med tog? Ta toget til Gulskogen stasjon. Derfra er det 500 m å gå.

Kommer du med buss? Gå av på bussholdeplassen ved Gulskogen gård. Derfra er det 30 m å gå.