Har du lyst å utvikle dine mediale evner hos vårt medium Adele Leyha? Har du lyst å gå i lære hos Medium Adele Leyha som åndelig mentor og sirkel leder ? Har du lyst å åpne opp dine åndelige evner i lag med andre? Da er en utviklingssirkel hos medium Adele Leyha rette stedet å begynne. Hennes lukkede medium sirkel gruppe har faste øvingskvelder hver 14.dag.

Medium Adele Leyha åpner nå opp for å ta inn nye deltagere i sin mediums-utviklingssirkel denne høsten. Adele leder sine sirkler i ærbødighet og kjærlig respekt for åndeverden. Hver enkelt deltager blir sett og får sin lærdom fra åndeverden ut ifra sitt personlige nivå og individuelle ståsted.
Adele gir undervisning, støtte, veiledning, tips og råd i forbindelse med din indre utvikling og reise i å åpne opp dine åndelige evner og egenskaper for å bli en bedre åndelig utgave av deg selv.

Vår medium sirkel passer for deg som har et lyst sinn, har høy etisk og moralsk standard, er inkluderende og optimistisk, har velvilje og gode samarbeidsevner, evner å komme presist på øvingskveldene, overholder taushetsplikt når du får vite noe av emosjonell karakter av ånderverden, du forhåndsdømmer ingen men anerkjenner at vi alle er sjeler med ulike sjelekontrakter på hver vår unike reise i livet.

Vårt medium Adele Leyha tilbyr deg:
Støtte og faglig styrke på veien til å bli en bedre åndelig utgave av deg selv
Hun deler mange Faglige Tips og råd og vink med deg hva gjelder åndekommunikasjon
Hun yter Faglig hjelp og støtte hvis du står fast eller ikke får fram budskapet ditt i samarbeidet ditt med den åndelige verden

Adele Leyha underviser og kanaliserer fra åndeverden hver enkelt øvingskveld, slik at tema hver kveld er «fersk-vare» og tilpasset vårt individuelle nivå akkurat der og da.
Og Hun ser Deg som deltager, på det nivået som du befinner deg på/ og er.
Og hun oppmuntrer deg til å strekke deg videre for åndelige gaver å videreutvikle.
Adele er veldig opptatt av trygghet og samlende harmoni energi i gruppa, at vi skal gjøre hverandre gode, så hun aksepterer ikke sjalusi drama og misunnelse eller de som prøver å forsøke å splitte utviklingsgruppa. Hos Adele Leyha skal alle være samlende å støtte gruppa som helhet. Single individer med for stort ego / manglende samarbeidsevne/vilje får ikke være med i hennes sirkler. Hos Adele Leyha skal du kjenne velvære/ føle deg trygg / og føle deg avslappet & inkludertfra dag 1., og sånn er det bare!

Utviklingssirkel passer aller helst for deg som har gått kurs og kan / vet bittelitt om hvordan man etablerer en link med åndeverden ifra før..

Høres dette interessant og spennende ut for deg?
Ta kontakt med medium Adele Leyha for mer info og en uformell og uforpliktende prat. ❤️ Tlf 917 84 314.