Velkommen til årets første åndelige kveld og mediumseanse torsdag 4.mars 2021 kl 1900 – 2100.

Begrenset antall plasser. Forhåndsregistrering og forhåndskjøp av billetter gjelder. For å melde deg på sender du en sms til Adele Leyha på tlf 917 84 314. Oppgi «mediumseanse 4.3.21» og antall billetter som du ønsker å kjøpe.

Husk å opprettholde avstand til hverandre. Ikke lov å flytte på stolene slik de er arrangert i salen. Vi registrerer navn på deltagere som vil delta. Husk at man må være frisk og symptomfri for å delta på vårt arrangement. Husk å bruke antibakk når du går inn. Dessverre har vi ingen servering av vann/te/kaffe. Dette må hver enkelt medbringe selv dersom de skal ha eventuelt.

Gleder oss veldig til å se deg og dine kjære i åndeverden på denne årets første åndelige kveld. Velkommen skal dere være, husk nå bare på å kjøpe billetten din først, da ikke noen form for billett-salg som foregår inne på selve arrangementskvelden.

Arrangør:

Foreningen Mediumskap i Drammen

Sted: Godsetgata 6 på Gulskogen

Billettpris: 250kr