Vi har lyst til å takke alle som har møtt opp på våre åndelige kvelder i 2020. Pga korona ble det ikke så veldig mange møtene på oss, vi valgte å stenge ned, for å være med i den store nasjonale dugnaden å gå foran andre foreninger som et godt forbilde på at covid-19 må vi ta seriøst, vi har ingen å miste.

Jeg vil takke alle medium som har besøkt oss og gjort demonstrasjoner på scenen i Drammen i 2020. Dere har vært en flott og fantastisk gjeng. Veldig gøy å vise dere frem på scenen og hva dere kan og er istand til å formidle på vegne av åndeverden.

Vi vet ikke når vi kommer igang igjen med åndelige kvelder sånn fysisk på stedet eller i lokalene til Gulskogen. Men det vi kan garantere er at det blir i 2021.

Et annet viktig moment er at Foreningen Mediumskap i Drammen Høsten 2021 vil feire ti års jubileum. Så vi gleder oss til kommende åndelige kvelder når vi nå går inn i det tiende året som åndelig forening I Drammen.

I mellomtiden ønsker jeg dere en riktig god advent.

hilsen Adele Leyha

Leder