Velkommen til åndelig kveld kl 1900.

Denne kveldens medium er:

Bodil Nyhuus Johnrud, Vera Susanne Botten, Pamela Fornell. Sistnevnte holder også filosofien denne kvelden. Vi gleder oss til åndelig kveld!

Forhåndspåmelding og forhåndskjøp av billetter gjelder for tiden som smittevernstiltak. Vi registrerer de som deltar på kvelden og listen oppbevares i 10 dager før den slettes permanent.

Påmelding: send en SMS til 917 84 314.

Billett koster 200kr.

Sal settes opp med god avstand til hverandre alle veier. Det oppfordres til at alle er flinke og overholder minimum 1 meters avstand til hverandre.

Har du symptomer på covid-19, eller har du vært i nærheten av noen som er syk med covid-19, skal du ikke komme til oss, men heller holde deg hjemme så du ikke smitter andre. Samme gjelder hvis du nylig har vært i et rødt land i Europa, dersom det er mindre enn 10 dager siden du kom til Norge, så må du holde deg hjemme til karantenetiden din er over, og du ikke smitter noen. Tusen takk for forståelsen og at dere utviser hensyn.

Anti-bakk dispenser er ved inngangsdøra når dere kommer inn. Ingen servering av vann, te, eller kaffe. Ta heller med egen vannflaske med navnet ditt på dersom du skulle bli tørst og trenge dette.

Tid: 1900-2100

Sted: Mediumskap i Drammen har åndelig kveld i Godsetgata 6 (tidl. het det Stasjonsgata 4) på Gulskogen i Drammen

Parkering på andre siden av gaten (bak busstoppet ved Gulskogen gård).