Mediumskap i Drammen hadde åndelig kveld torsdag 29.august.

Kveldens medium som formidlet besøk og beskjeder ifra åndeverden var Adele Leyha og Odd Arne Hagen.

Åndeverden mimret om egne opplevelser i anledning bursdager. Og det å være i selskap. Det å ha gode venner. Det å tro på egne drømmer og prestasjoner. Og en av åndene som besøkte oss på scenen ikveld var selveste Olga Marie Mikaelsen. Hun sang bursdagssangen som i Solo-reklamen for oss to som var medium på scenen. Me like!😊👍

Åndeverden har så mye godt humør og syngeglede, og det har jammen imeg vi som deltok på åndelig bursdagskvelden idag også😊❤️ Syng med den stemmen dere har, sa jeg før vi begynte, og det fastholder jeg på nå etterpå også. Åndeverden tok meg visst helt på ordet😉så herlig med det gode humøret deres!😇

❤️🎤🎼Tusen takk til alle Dere som bidro med gaver i aften. Svært hyggelig at dere kom og var med.👍

Stor Klem til alle😊 som hadde med seg noen i åndeverden som de var glad i. Det ble en hyggelig åndelig butsdagskveld.