Vi hadde en meget hyggelig kveld torsdag 26.april. Signe Sandvig holdt filosofi for oss om det at man ikke skal føle seg trampet på etter å ha vært på reading hos en spådame eller synsk. De som jobber innenfor spåing kommer med nyheter om framtiden din, men det er viktig å tenke på at dette bare er et øeblikksbilde, og at du er her for å lære og erfare livet ditt selv, og du må kjenne på din magefølelse om det som du blir fortalt kjennes bra eller riktig ut. Det er forskjell på mediumskap og spåing. En spådame vil lese på deg ut fra et øyeblikksbilde her og nå på hvordan din fremtid på noe KAN bli, men du er din egen mester og skaper av ditt eget liv, og det er ikke sikkert at det som fortelles er den fremtiden du velger å skape og som således skjer. Du har en god porsjon fri vilje og kan fokusere på ditt som du ønsker å tiltrekke deg mer av, uavhenging hva en spådame har sagt du bør og skal gjøre.
Et medium snakker utelukkende for åndeverden og vil således ikke være opptatt av det med spåing om fremtid, men formidling av beskjeder ifra åndeverden, om at det fins et liv etter døden, og dine avdøde venner vil være opptatt av ditt ve og vel her og nå. Framtiden er din, og den kan du påvirke slik som du føler er rett for deg, via din indre magefølelse eller GPS.
Der er derfor forskjell på spådamer og det å være et medium for åndeverden. De jobber for altså for det første ikke på samme måte, og det er den viktigste grunnleggende forskjellen.

Medium som ellers tok ned besøk og formidlet beskjeder ifra åndeverden var foruten Signe Sandvig; Turid Kalseth og Pamela Fornell.
Turid Kalseth tegnet en tegning i pausen og la den igjen. Denne ble gjenkjent og beskjeder som var skrevet opp også.
Etter pausen var det 3 av Adele Leyha’s studenter som kanaliserte: Eilen Beathe, Vera Susanne og Bodil.
Studentene imponterte og vi vil svært gjerne se dem på scenen en gang til i fremtiden. Applaus til alle som kom for en fin kveld!