Torsdag 1.februar: kl 18.30-21.00: våre medium Pamela Fornell, Laila Ranvik, og Adele Leyha formidler besøk og beskjeder ifra åndeverden.

Torsdag 15.februar: kl 18.30-21.00:
Tema kveld om dyr i åndeverden. Kanalisering av besøk, formidling av beskjeder. Påvisning av hjelper dyr. Sending av healing til dyr som trenger det. Kom å bli med på den store dyre-dagen hos oss denne sesongen.

Torsdag 15.mars kl 18.30-21.00:
Filosofi v/ Adele Leyha. Kanalisering av besøk, formidling av beskjeder ifra åndeverden. Våre medium denne kvelden vil være : Kristin Norenberg og Ida Nygaard og Adele Leyha. Healignsirkel siste timen.

Torsdag 12. april kl18.30-21.00:
Filosofi v / Adele Leyha. Medium Laila Ranvik og Adele Leyha tar ned besøk. Siste timen har Adele Leyha tegning av hjelpere og guider med beskjeder og healing.

Torsdag 26. april kl 18.30-21.00:
Filsofi v/ Signe Sandvig. Medium Signe Sandvig og Turid Kalseth og Pamela Fornell formidler besøk og hilsninger ifra åndeverden.
Studenter kanaliserer i den siste timen.

Torsdag 24. mai kl 18.30-21.00: Filosofi v / Adele Leyha. Medium Kristin Norenberg og Ida Nygaard og Adele Leyha formidler besøk og beskjeder ifra åndeverden. Siste timen er det synsk tegning med beskjeder fra hjelperne. Adele Leyha tegner og forteller. Det blir mye healing i rommet når dette foregår.

Torsdag 7. Juni kl 18.30-21.00:
Workshop.