Denne kvelden holdt vi kurs for de som ønsket å trene opp 6. sansen sin.

Det er som med 6. sansen som med idrett, for å bli god i å bruke 6. sansen, må du sette av tid til å trene. Og er du utrent, kan det ta litt tid før du ser resultatene. Først gjorde vi en vakker meditasjon for å roe ned og åpne opp. Så lagde vi et hellig lys sammen med guidene våre. Deretter gjorde vi en åpnings øvelse for mer åndelighet. Og så begynte vi å gjøre telepati øvelser, for å skjønne litt av hvordan hjelperne våre prøver å snakke med oss. Det handlet veldig om de ulike sansene våre, og hva som er mest velutviklet hos hver enkelt av oss. Noen hadde naturtalent og fikk til telepati øvelsene med en gang opptil 5 – 6 ganger på rad uten å ta feil. Andre måtte jobbe litt mer. Og sånn er det med oss. Vi er litt ulike hva vi er gode på fra før. Hvis du virkelig ønsker å utvikle talentet ditt, så anbefaler vi veldig at du trener jevnlig. Visste du at alle gode medium har trent i Flere stadium i mediumskapet sitt?

Våre kurs inkluderer ofte en eller flere meditasjoner for å utvide din åndelige sanser. Meditasjon gjøres for å lære deg avspenning og utvidet tilstander av bevissthet. På kurset mottok alle instruksjoner og coaching fra lærer Adele Leyha, og dette som en hjelp til å praktisere åndelige sanser i et trygt miljø.

Man gjorde også i fellesskap en spennende øvelse i klarsynet sitt. Og flere fikk til dette også, uten å ha trent eller forberedt seg.