Velkommen til høstens sesongåpning!

Torsdag 31.er det 6 år siden vi hadde vår aller første åndelige kveld på Gulskogen, og det ønsker vi selvsagt å markere ilag med dere!

Denne kveldens medium som formidler besøk og beskjeder ifra åndeverden er: Adele Leyha, Aud Kari Embretsen og Laila Ranvik. Dørene åpner kl 1800. Program starter kl 18.30.

Siden Mediumskap i Drammen fyller 6 år har vi også tenkt å ha vår faste tradisjon med lotteri og fine gaver i premier. Men for å få til det er vi litt avhengig av deres hjelp, at dere har noe å bidra med i form av en liten gave. Og vi er veldig for gjenbruk. Har du en åndelig bok å gi oss i gave, som kan glede noen andre, så pakk den inn og ta den med. Vi tar også imot Meditasjons CD, engle figurer /-alver, tarot kort, pendel, eller annet du måtte ha liggende som du ikke trenger lenger. Det kan også være fine lys, servietter med engler eller annet motiv, et bilde, Eller noe du har sydd eller strikket. Kanskje har du lagd smykker? Vi tar imot med åndelige bursdagsgaver med takk til årets åndelige kveld og bursdags lotteri! Og vi setter stor pris på at du blir med oss denne kvelden.

Ellers kan vi fortelle at siden sist har vi fått nyoppusset lokaler og møbler, så vi gleder oss til å overraske dere med et helt nytt rom! Vi gleder oss til å se deg på denne høstens første åndelige kveld!

Inngang: 100kr for medlem/ 150kr for ikke-medlem.

Velkommen! Ingen påmelding, bare å møte opp!