Lørdag 3.des hadde vi åndelig energi påfyll dag med krystaller.

Vi startet dagen med litt meditasjon som velvære healing.

Deretter snakket vi om hvordan krystallene kan hjelpe deg. Krystaller for bedre åndelig kontakt, styrke intuisjon, heale rygg, heale vondter på kropp, etc. Vi så på hvordan krystallen kunne hjelpe deg i dine utfordringer som du sto prøvet overfor. Vi så også på hva slags rens denne krystallen trengte, og vi programmerte den ilag med deg så den ble klar for å yte mest mulig for deg.

Healing øvelser ble utført på hverandre.

Healing til moder jord. Vi satte opp en krystall matrix ilag for å hjelpe moder jord med alle dyrene og planteriket. Vi lot den sende ut healing resten av dagen.

Adele Leyha hadde med seg kvarts generatoren sin, og satte opp et «energi hjul» av krystaller. Adele la inn hellige krystall tegn til hver enkelt. Alt man trengte å gjøre var å sitte ned å ta imot healing energien. Dette var meget kraftfulle saker, som gikk inn og jobbet der hvor du trengte det mest.

Sted: Stasjonsgata 4 på Gulskogen i Drammen

TUSEN TAKK for et flott opplegg!