Mediumskap i Drammen inviterer deg igjen til øvelser i trygt miljø, dette passer for deg som har lyst til å trene på å utvikle 6.sansen din.

Det blir en liten guidet meditasjon først for å roe sinnet så du havner på rett energi nivå for å lettere å kunne ta imot informasjon gjennom 6.sansen. Det å meditere sammen i en gruppe er mye sterkere energimessig enn å meditere en person alene. Meditasjoner kanaliseres på hver enkelt kurs kveld, for at det skal bli best mulig tilpasset de deltagerne som er med den eksakte kvelden. Hver kveld er således unik. Deretter blir det oppgaveøvelser under kyndig veiledning fra Adele Leyha, som har ti års erfaring i å være lærer i Mediumskap.

Adele Leyha har evnen til å gi deg nøkler og verktøy som du trenger på din åndelige reise ut ifra hvor du befinner deg, enten du har mye erfaring eller nybegynner, så har Adele Leyha evnen til å se eksakt hvor du kan hente inn masse gode tips. Det gjelder bare å være våken å følge med.

Merk at dette arrangementet har bindende påmelding!

Sted: Stasjonsgata 4 på Gulskogen i Drammen

Påmeldingsfrist: 25. November.

Velkommen!