Kurs starter opp nå for videregående. Krav til forkunnskaper: du må ha prøvd linking til åndeverden en eller flere ganger før. Lærer er Adele Leyha, som har 13 års erfaring ifra ulike utviklingssirkler.

Sirkel starter i januar på Gulskogen. Dette vil foregå torsdager i partallsukene.

Klokkeslett for sesongen er 18.30 – 21.30. Vær snill å komme presis, møt opp i god tid før det begynner så du får roet deg ned og gjort unna alle praktiske ting til klokken 18.30 så vi kan starte øvelsene presis kl 18.30! På den måten får vi mest mulig ut av kveldene.

Påmelding til alle… 8 kurskvelder kan gjøres fra nå av.

Disse torsdager i partallsukene foregår i Norsk Folkehjelp huset på Gulskogen. Du tilmelder deg alle 8 kurskveldene og forhåndsbetaler for alle 8 kveldene FØR første kurskveld. Adresse stasjonsgst 4.

Sirkelen lukkes etter første kurskveld, da dette ikke er noen DROP-IN sirkel.

KURS INNHOLD:

Videregående kurs i mediumskap. I dette kurset ønsker vi å gjøre deg bevisst på hva som er god kvalitet i mediumskapet ditt. Bli bedre kjent med hjelpere og guider. Utvikle mediumskapet ditt mer. Vi ønsker å få deg bedre, gi deg mer verktøy og teknikker, så du får en god forståelse innenfor eget arbeid i å hjelpe andre. Hva er det som skiller et godt medium fra et dårlig medium? Hva vil det si å formidle gode bevis fra den andre siden?

Det blir meditasjon. 1+1 readinger og plattform øvelser.

Alt vil foregå i trygge og harmoniske omgivelser under kyndig veiledning fra vårt erfarne medium Adele Leyha.

Kursleder:

Adele Leyha.

MÅLGRUPPE:

Krav om at du må ha noe erfaring med å kommunisere med åndeverden fra før. Du må kunne vite hvordan man gjør en link til åndeverden. Vi vil her gå dypere inn i mediumskapet ditt, med nye verktøy og teknikker, som hjelperne angir ut ifra ditt nivå som du befinner deg på. Kursinnhold kanaliserers hver kveld, således blir hver kurskveld unik.

KRAV:

Du må ha forsøkt linking en eller flere ganger før med åndeverden, da dette ikke er et nybegynnerkurs. For nybegynnere som aldri har linket før, henvises det til egne nybegynnerkurs.

Hjelperne har bedt meg om å formidle at du gjerne kan ha med deg litt av disse egenskapene til kurskveldene våre:

en porsjon humor, tålmodighet og respekt for andre, litt ydmykhet, og sist men ikke minst nestekjærlighet for andre.

PÅMELDING:

Påmelding via sms til 917 84 314, innen torsdag 20. des.2018. kurs må være betalt før kurs start.

PRIS FOR VÅRENS VIDEREGÅENDE KURS (8 kurskvelder):

kr