DATOER KOMMER! er du interessert og vil sette deg på liste? Eller har du lyst at vi skal komme til Trondheim å holde kurs, ta kontakt med organisator for kurs i Norge, Adele Leyha.

fredag kl 1800 – 2100
lørdag kl 1000 – 1800
søndag kl 1000 – 1800

Sted: Norsk Folkehjelp huset på Gulskogen i Drammen

Lærer er engelske Janette Marshall. Kurset går på engelsk, med noe oversetting ved behov.

Janette Marshall er lærer på den engelske anerkjente skolen Arthur Findlay College i England hvor de utdanner medium fra hele verden. Nå kommer hun tilbake til Norge. Gå ikke glipp av mulighten til å kunne perfeksjonere ditt mediumskap mens hun er i Norge. Kurset passer for alle nivåer, enten du er ny har holdt på en stund, eller er ekspert. Det som er flott med Janette er at hun ser DEG som person, og kan gi deg veiledning slik at du kan strekke mediumskapet ditt et nivå lenger.

Janette Marshall har siden hun ble født hatt sterke evner naturlig.

Hun er en svært allsidig person som liker å undervise alle aspekter av mediumskap, inkludert synsk kunst.

Om seg selv så sier hun at hun er en tekniker, hun elsker å fokusere på mekanikken i mediumskap og måter å forbedre og finjustere evner.

Hun har et veldig bevisst forhold for en større forståelse av energier og hvordan linkene er strukturert og opprettholdes.

Hennes tilnærming til undervisning inkluderer en ivrig interesse i historiske, vitenskapelige og kreative påvirkninger, med respekt for både tradisjonelle og innovative metoder

Man må ikke praktisere tegning på kurset. Det er et rent medium kurs. Ikke noe tegnekurs. Men om man ønsker å tegne sammen med åndeverden som en del av mediumskapet, så blir det selvsagt lagt til rette for dette. Og for å tegne med åndeverden trengs ingen forkunnskaper innen tegning. Tegning får man hjelp til av åndeverden, så da kan man legge igjen den bekymringen hjemme. Vi har sett tidligere deltagere som bare har kunnet regne fyrstikk menneskser lage de vakreste portretter med mye energi.Lærer er engelske Janette Marshall. Kurset går på engelsk, med noe oversetting ved behov.
(Og du trenger ikke være flink i engelsk for å gå kurset).