Velkommen til åndelig kveld på Gulskogen torsdag 11. september.

Åndelig kveld vil i høst foregå torsdager i oddetallsukene fram til jul. Dørene er åpne fra klokka 1800 for kaffe prat først. Selve programmet begynner til samme klokkeslett hver gang, dvs: kl 18.30 – 21.00 !

Mediumdemonstrasjon med beskjeder fra den andre siden er denne kvelden med Manuela Johansen og Pamela Fornell og Adele Leyha.

Kl 20 – 21: Naomi Sol og Adele Leyha holder foredrag og demonstrasjon om Board Of Knowledge. Arbeid med denne unike Kunnskap gir en person en mulighet til å Åndelig utvikle seg og vokse i riktig individuell og personlig retning som er ment for den personen. Vi er alle unike, som blomster; hver med sin egen duft og farge og formål, selv om vi alle er en del av DEN STORE VAKRE HAGEN kalt Livet.
Ved å gi ut hellige Tegn som åpning, kan hver «blomst» vokse seg sterkere på sin egen stamme, og blomstre på best mulig måte, for hvem de er som individ.

Entre: 50 kr for medlemmer som har betalt årkontigent og 100 kr for ikke-medlemmer.
Sted: Norsk Folkehjelp huset på Gulskogen.

Du er hjertelig velkommen til å bli med oss denne kvelden! Åpent for alle, man trenger ikke være medlem hos oss for å delta på kveldene.

Vi gleder oss til å være i lag med dere denne høst kvelden! 🙂

Flere av våre medium er også medlemmer i Norsk Spiritualist Forening: