Vi hadde en energi rik kveld krydret med beskjeder fra den andre siden, healing til noen heldige, samt et bittelite foredrag! Pamela Fornell startet kvelden med en filosofi om hvordan noen med helt ulik religion hadde satt seg ned for å diskutere det som var felles for alle religionene. Og de kunne være ganske enig om spiritualismens 7 prinsipper. En interessant og tankevekkende filosofi. To heldige vinnere ble trukket ut til å motta privat reading i pausen fra 2 av våre medium, Laila og Pamela.

Kveldens hovedgjest var det svenske mediumet Anders Åkesson (bildet over). Han er en av de få som utøver fysisk mediumskap i Sverige. Han snakket litt om hvordan det er å sitte i transe eller fysisk mediumskap, og som medium faller han i en slags dyp søvn og husker ikke noe når han våkner. Men han viste ikke noe av dette frem. Derimot. Han viste oss hvordan han jobber i en blanding med synsk og mentalt mediumskap. Han gikk da direkte ut til de i salen og begynte så å fortelle om deres kjære på den andre siden, med detaljerte beskrivelser av utseeende. Og de som fikk besøk nikket gjenkjennende. Wenche Tømmervik tok også ned et par beskjeder ifra åndeverden.

Den engelske healeren Gary Mannion (bildet under) kom og gjorde en fantastisk demonstrasjon på kirurgisk healing. En dame med whiplash fikk kjenne på healingen hans, også kalt Abe terapi, etter guiden hans som heter Abraham. Gary går i en lett transe hvor han låner hendene sine bort til guiden, og mens Abraham jobber, skravlet Gary lett og humoristisk til salen. Trass sin unge alder (25 år) har han rukket å hjelpe svært mange. Han stiller aldri diagnose, og har heller ikke lov å foreskrive medisiner. Han har også deltatt i forskning i Skottland. Minst 4 i saken fikk hjelp denne kvelden, men langt flere kunne kjenne på kroppen sin at det foregikk energi healing saker i rommet.

Tid: kl 18.30 – 21.00 (dørene er åpne fra kl 18.00).

Sted: Norsk Folkehjelp huset på Gulskogen (Stasjonsgata 4).

Parkering: p-plassen utenfor Gulskogen gård.

Entre: 50 kr for medlemmer som har betalt årskontigenten, og 100 kr for ikke-medlemmer (= alle andre).

Velkommen skal dere være!

Mediumskap i Drammen har NSF som samarbeidspartner.