TID:
Fredag kl 18 – 21. Lørdag kl 10 – 18. Søndag kl 10 – 17.
Weekend kurset blir satt opp når vi har mange nok interesserte deltagere. Du tilmelder din interesse og vi noterer ditt fulle navn og post adresse samt telefonnummer. Når vi har mange nok interesserte på liste blir du kontaktet for endelig dato kurset blir satt opp. Du melder da ifra om det passer eller ikke.

KURS INNHOLD:

Meditasjon. Energi øvelser. Klarsyn. Linking til person. Linking til åndeverden. Psykometri. Kanaliseringer, sittinger, readinger. Demonstrasjoner på plattform med teknikker. Kortlesing. Billedlesing. Formidlig av bevis. Formidling av beskjed.

LÆRER:
er vårt medium Adele Leyha. Hun har flere års erfaring som medium, og er også lærer kirurgisk healing og i universell hvit tids healing 1 og 2, samt stein og mineral kurs 1 og 2.

MÅLGRUPPE:

Nybegynner. Passer for deg som har lyst til å utforske egne evner og ikke har gjort dette før, eller for deg som ikke har gjort dette på mange år men som nå har lyst til å begynne å finne fram igjen egne evner. Hjelperne vil tilrettelegge for din individuelle utvikling i det nivået der du nå befinner deg.

KRAV:

Hjelperne har bedt meg om å formidle at du gjerne kan ha med deg litt av disse egenskapene til kurskveldene: en porsjon humor, tålmodighet og respekt for andre, litt ydmykhet, og sist men ikke minst nestekjærlighet for andre mennesker.

PÅMELDING:

Forhåndspåmelding og forhåndsbetaling gjelder. For å melde deg på send en SMS til Adele Leyha tlf: 917 84 314.

Pris: 2600 kr.