En veldig hyggelig kveld, med masse glade energier fra den andre siden.

To av kveldens gjester vant hver sin healing, og fikk healing i pausen av healer Tor og healer Lene.

Mediumdemonstrasjonene med våre medium, Signe, Ida og Manuela var i særklasse denne kvelden. For å vise at de ikke leser aura på folk, så hadde de bind for øynene, og måtte ha ryggen til salen. De trippel linket, det vil si at alle 3 snakket med besøk som skulle til den samme personen i salen. Åndeverden var svært ivrig, og flere åndegjester prøvde ivrig å komme gjennom til sine gjenlevende i salen, ved å rope opp typiske bevis som hadde fellesnevner til flere av de i fremmøtte salen. Våre medium hadde også noen flotte dobbelt linker og enkelt linker. De rakk veldig mange besøk denne kvelden, så mange fikk med seg en eller flere beskjeder hjem.

Videre var dte en kanaliseringsseanse med dyrene fra den andre siden. Våre medium Stine og Adele Leyha ledet seansen med dyrene. Første dyr igjennom var en akvariefisk, som beskrev detaljert hvordan stuen så ut gjennom akvarieglasset, og den beskrev jenta som pleide å mate den, og den hadde en beskjed som var nærmest en gjenfortelling av samtalen jenta hadde hatt tidligere samme dagen men en av kveldens besøkende. Vår gjest kunne fortelle at en av fiskene hadde vært syke, og da hadde jenta forsøkt å gi healing til fisken, hvoretter den hadde svømt mye bedre rundt etterpå. Spesielt besøk, eller hva?!

Det var mange dyr som kom gjennom. Både hunder, katter og kaniner. Og de hadde mye på hjertet til sine levende venner. Vi snakker om vennskap og kjærlighet, og takknemlighet over å få lære sine levende venner bedre å kjenne. Mye har dyrene sett og opplevd fra begge dimensjoner. Så det her var meget spennende og givende!

Foto: Tor Maagø.