Adele Leyha holdt et foredrag om en grein innenfor mediumskap kalt synsk kunst. Denne grenen av mediumskap går ut på å avtegne portretter av hjelpere og guider. Det morsomme denne kvelden var at en av pionererne innen synsk kunst som Adele skulle prate om, ble kanalisert av medium Kristin på scenen før foredraget begynte, slik at han markerte virkelig at han var med. Og han var fornøyd! Artig!

Mediumskap kan deles opp i det vi kaller for mentalt og fysisk mediumskap. Alle varianter av synsk mediumskap ble gjennomgått med eksempler på både medium og bilder kanalisert i seanser. Bildene som ble vist fram var flotte.

I pausen hadde Adele Leyha kanalisert to tegninger i pastellkritt. Avslutningsvis ble disse delt ut sammen med beskjeder kanalisert av Naomi Sol til de to i salen som skulle ha dem. Det ene bildet var guiden til en dame. Det andre bildet var av en høyst levende hjelper eller lærer til en mann i salen. Læreren var ikke med fysisk, men han var åndelig veldig sterkt linket til mannen, og oppkoblet i tankene via astralplanet.

Vi har både levende og døde hjelpere. I synsk kunst, kan åndeverden finne på å tegne noen av de levende hjelperne våre også. Så da vet dere det. Det forekommer heller sjeldent, men det kan altså skje. Slik som denne kvelden.