Det var mange som fant veien til Gulskogen denne utrolige koselige kvelden. Vi ble møtt av lysende fakler og tente stearinlys. I døra ble vi ønsket velkommen av Mediumskap i Drammen. Og vi ble oppfordret til å delta kveldens julelotteri, hvor veldig mange hadde bidratt med gaver og presanger. Det ble en veldig spennende kveld. Først holdt Naomi Sol en filosofi om julen, at vi må gå inn i julen med hjertet, og tenke på alle de der ute som ikke har det så bra, og forsøke selv å gjøre noe hyggelig for andre, og gjøre det ut av hjertet, og ikke som en plikt eller fordi vi forventer å få noe tilbake.

Deretter sang vi en veldig fin sang alle sammen for åndeverden. Hvilket hjelperne likte veldig godt. Og besøkene fra den andre siden lot ikke vente på seg. Kveldens medium Ida Nygaard, Signe Sandvig, og Kristin Norenberg kanaliserte hyggelige julehilsninger fra den andre siden til fremmøtte i salen. Det var sterkt for enkelte, som aldri hadde fått sine på besøk på denne måten før.

Deretter hadde vi trekning av premier fra gavebordet, og mange heldige vinnere kunne reise hjem med fine presanger til hus og heim etter at kvelden var slutt.

I pausen ble vi servert litt julegodt.

Deretter tok Adele Leyha og Naomi Sol over den siste timen, og en felles meditasjon for alle sammen ble holdt. I meditasjonen brukte vi masse naturen rundt oss, samtidig som vi ble kjent med noen av dyrehjelperne våre. Etter meditasjonen ga Anita Adele Leyha og Naomi Sol beskjeder fra dyrene til de fremmøtte i salen.

Vi takker Mediumskap i Drammen for en veldig hyggelig kveld! Og gleder oss til å komme tilbake.

hilsen

2 av kveldens gjester

smiley