Visste du at alle kan trene opp 6. sansen sin? Kunne du tenke deg å undersøke om du har evner? Har du lyst å sette av litt tid til å gå kurs for å trene opp 6. sansen din sammen med oss?

Det er som med 6. sansen som med idrett, for å bli god i å bruke 6. sansen, må du sette av tid til å trene. Og er du utrent, kan det ta litt tid før du ser resultatene. Vi vet også at noen av dere har et natur talent fra begynnelsen av. Hvis du virkelig ønsker å utvikle talentet ditt, så anbefaler vi veldig at du trener jevnlig i en utviklingssirkel. Visste du at alle gode medium har trent i en sirkel på et eller annet stadium i mediumskapet sitt?

Vi har stadig flere nye kurstilbud, så du kan finne den greinen du liker å fordype deg i innenfor mediumskap. Følg med på våre sider. Våre kurs blir gjennomført i et positivt miljø med kjærlighet, omsorg og teamarbeid. Kursene inkluderer ofte en eller flere meditasjoner for å utvide din åndelige persepsjon. Meditasjon gjøres for å lære deg avspenning og utvidet tilstander av bevissthet. På våre kurs vil du motta instruksjoner og coaching som en hjelp til å praktisere dine åndelige sanser i et trygt miljø. Høres det interessant ut?

Spørsmål om våre kurs kan gjøres ved å sende mail til info@aandekommunikasjon.com eller ring 917 84 314.

Velkommen!