Balansekvinnen – Hvordan lytte til din indre stemme, og ta bevisste og riktige valg.

Jubel og glede! Balansekvinnen er lansert, og mulig å kjøpe i bokhandlere og på nett.

Kristin Norenberg har skrevet boka Balansekvinnen for å hjelpe deg

som trenger trygghet og styrke til å ta livets små og store valg. Du har kanskje lyst til å gjøre endringer i livet, men føler at du sitter fast i gamle mønstre. Du vet ikke hvor veien går videre, og er frustrert over følelsene dine.

Balansekvinnen, mange av mine klienter og jeg selv har alle vært der. Boken er basert på min historie og hundrevis av klientmøter og problemene som veldig mange sliter med, og hvordan du kan få hjelp til å løse dette i DITT liv.

For hvordan hadde det ikke vært å kunne ta bevisste og gode valg. Lære å bruke intuisjonen som GPS, og få mer harmoni og livsglede. Finne meningen med livet og oppleve magi i hverdagen. Føle flyt og frihet. Få bedre relasjoner både på jobb og privat. Mindre bekymringer og mer selvtillit. Og mer energi og overskudd til å gjøre det du ønsker.

Boken gir deg mange, enkle teknikker som du kan bruke på egenhånd – for å ta grep og komme dit du ønsker