Det synske mediumet Janette Marshall (fra Englands mest anerkjente mediumskole: Arthur Findlay College) gjestet oss på Gulskogen, og hadde en storseanse i psychic art (synsk kunst) sammen med Adele Leyha. Hun kanaliserte mange besøk fra den andre siden, samtidig som hun tegnet. Åndeverden rocket ivei sammen med oss, og det var en veldig sterk og unik opplevelse. Det var masse healing fra bildene som Janette tegnet. Hele salen ble fylt av healingenergier, det var til å F Ø L E og T A på. Og på scenen var det bygd opp en en vegg av energi. Publikum fikk lov å komme opp på scenen under demonstrasjonen for å kjenne på scene energien. Det er ikke veldig mange medium som praktiserer psychic art i verden i dag. Men Janette er altså en av dem. Janette kommer tilbake til oss på Gulskogen i 2013. Både for kurs og stor seanse. Så gikk du glipp av denne kvelden kommer det nye muligheter i 2013. smiley