Shakila holdt en veldig flott klarsyntsesjon for oss, og salen fikk stille henne spørsmål om det de lurte på, alt ifra jobb og karreiere yrkesvalg og kjærlighet og helse. Shakila jobber med guider som vil det beste for oss, og som veileder oss i å finne retningen når vi går og lurer på om vi tar de rette valgene. Det som er så fint med Shakila er at man får bekreftelser på det man kanskje egentlig har svaret på selv, men det er litt godt å få høre svarene gjennom andre. Og disse andre er guidene, som Shakila da formidler fra. Vi gleder oss allerede til neste gang Shakila kommer!

Ellers kanaliserte Manuela en utrolig fin filsofi denne kvelden, med eksempler fra Manuelas dag, om hvordan vi kan velge å se og møte andre mennesker, og hvordan andre mennesker kan velge å møte og se oss, men at vi midt oppi det her ikke må glemme at vi har et personlig ansvar for de valgene vi tar.