15 stk hadde funnet veien til oss denne kvelden. Vi startet kvelden med å høre på en sang mens vi sto i ring og holdt hverandre i hendene. Det ble etterhvert masse energier rundt oss fra den andre siden, alle som sto der fikk masse healing i fra den andre siden. Det var en åndelig god og sterk opplevelse, og en annerledes start på kvelden i forhold til hvordan vi pleier å gjøre det.

4 medium jobbet på scenen med kanaliseringer denne kvelden. Og mange fra den andre siden ga sine kjære en blomster hilsen, nettopp denne kvelden.

Vi hadde også et interessant foredrag om dyrekommunikasjon med dyretolk Siljan Helgerud. Dyrekommunikasjon er et veldig interessant tema, som engasjerte salen, og flere spørsmål ble stilt underveis. Mulig at vi kan ta en kveld med dette temaet på en av våre tirsdager når vi har utviklingssirkel, hvis interessen fortsatt er stor. Det vil vi i såfall komme tilbake til.

Vi takker alle våre besøkende for interessen og oppslutningen om de åndelige kveldene denne våren, og ønsker dere en hjertelig god sommer. Så håper vi på å se dere igjen til høsten:-)

GOD SOMMER!

hilsen