Vi hadde besøk av Andre Kirsebom (leder i Norsk Spiritualist Forening). I tillegg til å kanalisere, utførte han en healing demonstrasjon på en av de i salen. En dame fikk healing og kunne konstatere etterpå at hun merket en bedring i beinet sitt.

For første gang gjorde vår student Hanne Christine Semb en mediumdemonstrasjon i Drammen. Det er morsomt å se våre nye medium være så flinke, så det her var bra. Vi gleder oss allerede til neste gang Hanne Christine gjester oss i Drammen.

Andre Kirsebom holdt ellers et foredrag og viste oss lysbilder fra han var i Brasil hos den legendariske healeren John of God. Han fortalte om en dame han hadde møtt der som var blind, og som plustelig hadde fått igjen synet etter en healing hos John of God. Vi fikk se bilder av John of God sine guider, og vi fikk se hvordan det ser ut der han behandler, med store saler og venterom. Vi fikk også høre om maten der, og hvordan det hele baserer seg på frivillig arbeid. Skal man reise på ferie dit, er det lurt å sette av en ekstra uke til roe ned og hvile seg. Og husk hvite klær!