Denne kvelden kom det flest menn på besøk ifra åndeverden. Litt sånn der gutta`s kveld. Våre dyktige medium fra Oslo gjorde trygge og gode demonstrasjoner, og flere i salen fikk besøk og hyggelige hilsninger.

Den siste timen var frivillig å være med på. Stine Andresen (bildet) og Adele Leyha dobbelt linket og kanaliserte beskjeder ifra dyr på den andre siden. Mange fikk besøk av sine firbeinte familiemedlemmer i åndeverden. På grunn av at det var ønskelig at flest mulig frammøtte skulle rekke å få et besøk, begrenset Stine og Adele seg til 1 dyr per person i salen. Dyrene hadde oppmuntrende hilsninger til sine tidligere eiere og tilkjennega ivrig at de ofte besøkte sine eiere fra den andre siden.

Dersom dere kunne tenke dere en slik kveld til, så send oss gjerne en mail om det, så kan vi forsøke å sette opp igjen en ny slik kveld til høsten igjen.