Det var mange tilreisende gjester hos oss fra både: Horten, Sandefjord, Risør, og Sokna. Og det var noe vi satte ekstra stor pris på siden det var vinterferie i Drammen.

Følgende medium i fra Norsk Spiritualist Forening holdt demonstrasjoner for oss denne kvelden: Signe Sandvig, Ida Nygaard og Ann Mari.

I tillegg hadde Pamela Fornell (bildet) et spennende foredrag for oss om hvor viktig det er utforske egen nysgjerrighet i forhold til åndelighet. Det er i år mer enn 164 år siden spritiualismen oppsto med Fox-søstrene utenfor New York. Vi ble kort fortalt litt om hvordan det hele begynte, med bankefenomener i vegger, og kommunikasjon på en veldig fysiske måte. Vi ble også kort fortalt om hvordan vitenskapen var involvert på den tiden med å undersøke medium og åndeverden, etter datidens metoder. Blant annet at forfatteren Arthur Conan Doyle (som skrev Sherlock Holmes), også skrev mange andre bøker særlig i sine eldre år, hvor han var meget opptatt av å utforske dette med åndeverden. Vi takker Pamela for et interessant og engasjerende foredrag. smiley