Dette var den første åndelige kvelden i 2012. Våre medium Manuela Johansen og Pamela Fornell gjorde først sine kanaliseringer for oss med åndeverden. Det var en veldig hyggelig atmosfære. Fra åndeverden kom det besøk av både familiemedlemmer og venner til noen av de frammøtte. De åndene som kom igjennom, tilkjennegjorde at de er kjent med dagsaktuelle hendelser hos dem de skulle på besøk til, og de fikk således formidlet sine beskjeder.

Derette tok Runar Halonen (bildet) oss igjennom en guidet meditasjon, hvor vi ble kjent med healing. For noen var dette et aller første møte med healing. Runar ba oss lukke øynene, og gikk selv inn i en transetiltstand, for å guide oss igjennom en meditasjon for selvhealing. Vi fikk visualisere og åpne kanalen i oss selv for selvhealing. Noen kunne merke at det ble litt kaldt, andre kunne merke at de ble tøyet og strukket i muskler og justert i kroppen, og andre igjen ble litt øre i hodet. Det som er viktig å huske på er at det ikke er noen fasit for hva eller hvordan du opplever healing, da vi alle er individuelle, og vi reagerer ulikt. Så husk at dine opplevelser og reaksjoner er riktig for deg, sånn at du ikke sammenligner deg for mye med andre.

Det går fint an å gjøre denne selvhealing teknikken om igjen alene også. Og har du problemer med å huske den, kan du alltids kjøpe cdèn til Runar. Lykke til!